Rainbow Resources Group maakt deel uit van Axis Group

Met trots kondigen we aan dat Rainbow Resources Group vanaf vandaag deel uitmaakt van Axis Group.
Axis Group is sinds bijna 25 jaar een gevestigde waarde in de rekruteringssector.

We hebben veel met hen gemeen: een soortgelijke database aan klanten en kandidaten, dezelfde manier van werken, éénzelfde oog voor kwaliteit en we hanteren dezelfde normen en waarden.

Samen kijken we er naar uit om je HR-doelstellingen kracht bij te zetten met ons breed gamma aan HR-diensten.

Lees meer via onderstaande knop.

Werknemers Werkgevers

Rainbow Resources Group maakt deel uit van Axis Group
1

Op zoek naar werk / sollicitatieprocedure

 1. Ga op zoek naar interessante vacatures op onze website

  Via onze zoekmachine kan je op zoek gaan naar jobs die je leuk vindt en erop solliciteren door je cv op te sturen. Vind je niets concreet maar je wil wel spontaan solliciteren ga je naar de contactpagina waar je dan via het formulier onderaan de pagina je cv kan achterlaten.

 2. Eventjes geduld en we contacteren je

  Wanneer we je cv ontvangen kan je een telefoon van ons verwachten om je profiel, interesse’s en carrièremogelijkheden te bespreken.

 3. Uitnodiging voor interview en testen

  Wanneer we je profiel besproken hebben, kunnen we je uitnodigen voor een gesprek en testen bij ons op kantoor. Hou er wel rekening mee dat wij doorgaans enkel kandidaten uitnodigen wanneer we zeker zijn dat we hen concrete jobsmogelijkheden kunnen voorleggen. Overigens sturen we enkel kandidaten naar onze klanten als we ze persoonlijk ontmoet hebben.

 4. Voorstelling van jouw kandidatuur bij onze klant

  Als de kans zich voordoet, en na jouw toestemming, zullen we jouw dossier aan onze klant voorstellen. Doorheen de procedure houden we je tijdig op de hoogte en geven we de nodige feedback.

 5. Wanneer we je niet kunnen voorstellen of jouw kandidatuur wordt niet weerhouden

  In zulke gevallen informeren we je daarover en houden we - conform de privacy policy je dossier bij voor andere opportuniteiten. We bieden je kandidatuur, na jouw toestemming, aan wanneer er zich een andere jobsopportuniteit voordoet. Het is mogelijk dat we je opnieuw uitnodigen voor een zogenoemde ‘update chat’ of vragen om een aantal taal -of It-testen opnieuw te doen. Dat is meestal het geval wanneer je lange dan een jaar niet meer bij ons op kantoor bent geweest.

Alison Cigna

Some people live more in 20 years than others in 80. It’s not the time that matters, it’s the person. - Doctor Who

Alison Cigna, teamlid

Deze website maakt gebruik van cookies. Bekijk cookiebeleid.