Over ons / Welkom bij Rainbow Resources Group!

Onze persoonlijke aanpak is luisteren en samenwerken

Rainbow Resources Group is een gespecialiseerd werving en selectiekantoor dat zich er op toelegt individuen en organisaties te inspireren, te adviseren en te begeleiden via een persoonlijke en waarden gedreven dienstverlening. Wij zoeken en selecteren voor u de beste kandidaten en geven graag advies vanuit onze expertise. Wij streven ernaar onze diensten af te stemmen op de huidige nodigen op de steeds veranderende arbeidsmarkt. Onze focus ligt op administratieve en ondersteunende profielen, allerlei typen van HR- en, Customer Service-functies en nieuwe profielen in velden als Digitale Marketing en Sociale Media. Onze diensten bieden wij door middel van drie specifieke divisies, elks verantwoordelijk voor verschillende typen contracten.

Onze diensten

Onze diensten

Rainbow Resources Group is een bedrijf waarvan het verhaal voornamelijk draait om mensen, mensen in organisaties; De ’Human Resources’. Onze missie is om hen een gepersonaliseerde en kwaliteitsvolle service aan te bieden die zowel de organisaties als de mensen begeleidt ten behoeve van hun persoonlijke en professionele groei en voldoening. 

Meer dan 30 jaar ervaring

Meer dan 30 jaar ervaring

Rainbow Resources Group is haar activiteiten begonnen in het voorjaar van 2013 met de overname van een gespecialiseerd rekruteringsbureau met meer dan 30 jaar ervaring in de sector. We zijn dus zowel een jong als een oud bedrijf met een rijkdom aan ervaring. Als Belgisch privé-bedrijf streven we naar een persoonlijke aanpak en duurzame partnerschappen. We zijn trots op onze naam en verwezenlijkingen en we zijn zeker over onze toekomst “voorbij de Regenboog”. 

Een team van meertalige experten

Een team van meertalige experten

Ons team van gepassioneerde en toegewijde medewerkers is getraind, ervaren en heeft een uitermate respect voor zowel klanten als kandidaten. We kijken er alvast naar uit om met u samen te werken! 

Hi Rainbow, Thank you so much for your card, that was totally unexpected but a very pleasant surprise! I'm doing very well at my new company, I'm fitting in well and my colleagues are super...

LaurentCandidate

Wij willen onze resultaten en doelstellingen behalen, maar niet koste wat het kost: wij zullen altijd onze waarden respecteren.

Ontdek onze waarden