Rainbow Resources Group maakt deel uit van Axis Group

Met trots kondigen we aan dat Rainbow Resources Group vanaf vandaag deel uitmaakt van Axis Group.
Axis Group is sinds bijna 25 jaar een gevestigde waarde in de rekruteringssector.

We hebben veel met hen gemeen: een soortgelijke database aan klanten en kandidaten, dezelfde manier van werken, éénzelfde oog voor kwaliteit en we hanteren dezelfde normen en waarden.

Samen kijken we er naar uit om je HR-doelstellingen kracht bij te zetten met ons breed gamma aan HR-diensten.

Lees meer via onderstaande knop.

Werknemers Werkgevers

Rainbow Resources Group maakt deel uit van Axis Group
1

Wat zijn de voordelen van een teambuilding-activiteit?

  • 2 Min leestijd
active-activity-adult-1430116_.jpg
Wanneer de leden van een team goed samenwerken en de nodige competenties aanwezig zijn, heeft dat team potentieel om fantastische resultaten te boeken. Klaar voor je volgende teambuilding-activiteit?

Wanneer de leden van een team goed samenwerken en de nodige competenties aanwezig zijn, heeft dat team potentieel om fantastische resultaten te boeken!

Dat verklaart waarom je een goed team wilt bouwen. Hoe meer vertrouwen er is onder de leden, hoe meer de productiviteit steigt en hoe meer het individuele engagement het gemiddelde overstijgt. Maar het is niet makkelijk een goed team samen te stellen. Dat vergt open communicatie, vertrouwen en emotionele energie.

Teambuilding-evenementen maken deel uit van het teambuilding-proces. Hoewel niet onontbeerlijk, dragen ze toch bij aan de wederzijdse aanvaarding tussen leden. Bovendien leer je er door de geheime skills van alle deelnemers kennen. Er valt dus veel van te leren.

Teambuilding-evenementen helpen – buiten het kantoor – helpen echt om de muren tussen mensen te verlagen en als het echt leuk is of met een vorm van competitive, gaan mensen elkaar meer accepteren.

Wil je een goed teambuilding-evenement organiseren, dan zorg je best dat erde volgende ingrediënten inzitten:

  • Een doel, het team heeft graag een set van duidelijke verwachtingen;
  • Een aantal grenzen of beperkingen
  • Mogelijkheid tot samenwerken. Het teambuilding evenement moet gebruikt worden als een moment om te interageren en om te de communicatie tussen de deelnemers te versoepelen. 

Wanneer mensen zich buiten de kantoormuren bevinden, gaan ze meer focussen op het evenement zelf en gaan ze zich zeker anders gedragen dan dat ze zouden doen op kantoor. Heel dikwijls zijn de barriers tussen onderdanen en managers minder aanwezig, hetgeen iedereen de mogelijkheid geeft om zichzelf te zijn en die competenties te tonen waarvan niemand wist dat ze bij de person aanwezig waren. Op die manier gaan de collega’s elkaar meer appreciëren.

Een goede verstaander besluit dat wij de organisatie van teambuilding-evenementen steunen. We denken dat je de ingrediënten waarover we het eerder hadden eens moet overwegen, rekening houdende met doelstellingen, communicatie en buy-in van de deelnemers. Het is een investering, maar vaak met een heel goede ROI zoals inzet, aanvaarding en vertrouwen.

Wat hebben jullie gedaan als laatste teambuilding-evenement of wat gaan jullie dit jaar nog doen?

Deze website maakt gebruik van cookies. Bekijk cookiebeleid.