Rainbow Resources Group maakt deel uit van Axis Group

Met trots kondigen we aan dat Rainbow Resources Group vanaf vandaag deel uitmaakt van Axis Group.
Axis Group is sinds bijna 25 jaar een gevestigde waarde in de rekruteringssector.

We hebben veel met hen gemeen: een soortgelijke database aan klanten en kandidaten, dezelfde manier van werken, éénzelfde oog voor kwaliteit en we hanteren dezelfde normen en waarden.

Samen kijken we er naar uit om je HR-doelstellingen kracht bij te zetten met ons breed gamma aan HR-diensten.

Lees meer via onderstaande knop.

Werknemers Werkgevers

Rainbow Resources Group maakt deel uit van Axis Group
1

Waarom gebruikmaken van onze diensten?

  • 2 Min leestijd
Salespitch.jpg
Wat onderscheidt ons van onze concurrenten?

We mogen onszelf een klopje op de schouder geven want ons bedrijf, Rainbow Resources Group, is fier om jullie een waardevolle, persoonlijke en effectieve dienst te leveren voor jullie (toekomstige) aanwerving in een gespecialiseerd domein. Echt waar?

Om ons punt te bewijzen kunnen we onze groei omschrijven. Na een omzet van een paar honderdduizend euro eind 2012 met destijds drie personeelsleden zijn we uitgegroeid naar tien vaste personeelsleden en twee vestigingen. We maken nu een omzet van twee miljoen.

Klanten van verschillende structuren kunnen getuigen over hoe zij onze diensten hebben ervaren.

We hebben in ons team van consultants vijf verschillende nationaliteiten met diverse culturele achtergronden. Rainbow wordt vertegenwoordigd door vier generaties en dit geeft ons een groot voordeel om onze klanten en kandidaten beter te begrijpen.  U kunt dus op ons begrip, oordeel en aanpassingsvermogen rekenen.

We zijn gespecialiseerd in administratieve, ondersteunende en HR functies. Hierdoor hebben wij een goed zicht op wat de klant nodig heeft. We ontmoeten veel mensen en kunnen de competenties van de mensen die we interviewen zeer goed evalueren. We zijn een waardegedreven bedrijf. De waarden op onze website geven een duidelijk beeld van ons gedrag en onze acties. Dit zijn niet zomaar woorden zonder betekenis. Zoals het gezegde gaat “”de praktijk zal het leren”! Bovenvermelde feiten en klanten zijn ons bewijs.

Onze persoonlijke aanpak impliceert dat we het belangrijk vinden om mensen en organisaties waar we mee samenwerken persoonlijk te ontmoeten. Enkel nadien  zullen wij u kunnen vertegenwoordigen en een waardevolle ambassadeur zijn om ons aan te passen aan uw wensen en noden.

We geven om wat we doen!

We weten dat het afgezaagd klinkt maar de waarheid is dat het niet altijd makkelijk is op zakelijk vlak en dat ondanks onze inspanningen de beloningen moeilijk te bereiken zijn of lang duren om te verwezenlijken. Maar zo gaat het.

Zorg betekent voor ons luisteren, een positieve houding hebben en alle partijen begeleiden in hun keuzes en beslissingen. Het gaat er niet om een snelle oplossing te vinden – het gaat om het uitbouwen van een reputatie.

We waarderen uw feedback. Waarom zouden wij niet van uw ervaring mogen leren? Onze dienst is gebaseerd op een partenariaat en dat is geen éénrichtingsstraat.

We doen ook aan sociaal maatschappelijk verantwoord ondernemen.  Als u hier meer over wilt weten, klik hier.

Hadden wij u tenslotte al verteld dat wij plezier hebben in onze job?  We hebben een passie voor onze job. We kunnen dit niet enkel uitdrukken in woorden maar we kunnen dit ook laten zien. 

Overtuigd? Bel ons!
Niet zeker? We staan tot uw beschikking voor eventuele vragen.

Contacteer ons via telefoon op 02/735 41 54 of 015/14 04 10.

 Tot snel!


Uw Rainbow Team

Deze website maakt gebruik van cookies. Bekijk cookiebeleid.