Rainbow Resources Group maakt deel uit van Axis Group

Met trots kondigen we aan dat Rainbow Resources Group vanaf vandaag deel uitmaakt van Axis Group.
Axis Group is sinds bijna 25 jaar een gevestigde waarde in de rekruteringssector.

We hebben veel met hen gemeen: een soortgelijke database aan klanten en kandidaten, dezelfde manier van werken, éénzelfde oog voor kwaliteit en we hanteren dezelfde normen en waarden.

Samen kijken we er naar uit om je HR-doelstellingen kracht bij te zetten met ons breed gamma aan HR-diensten.

Lees meer via onderstaande knop.

Werknemers Werkgevers

Rainbow Resources Group maakt deel uit van Axis Group
1

Wat de golfwereld ons kan leren over goede partnerschappen

  • 2 Min leestijd
activity-background-bags-4247662.jpg
Als u een grote fan bent, of u kent al het één of het ander over golf, ben ik zeker dat u minstens één, zo niet meerdere, namen van topspelers kan koemen. Maar kan u één caddy noemen?

Wellicht niet. Dat is logisch, want ze begeven zichzelf nooit in de spotlighs en ze worden nooit het gezicht van een brand of product. 

Ze spelen niettemin een cruciale role in het spel van elke goede speler. Ik ben eerlijk gezegd altijd onder de indruk geweest van het werk van caddies, maar het was slechts wanneer ik het artikel van Andrew Jenkins, van VG Charles & Co gelezen had dat ik de link gelegd heb met onze rol op de arbeidsmarkt.

Dus, wanneer u dit artikel leest, vraag ik graag vlug een denkbeeldige brug te maken tussen onze diensten en de rol van een caddy. Wat doe teen caddy eigenlijk? De caddy is degene die de parcours analyseert in termen van fairways en obstakels (zeg maar, bomen, water, brinkers, …). De persoon bestudeert de aanwezigheid van de wind, de kwaliteit van het gras, de snelheid van het gras alsook de gaten en afremmingen.

Al die informatie helpt de speler tijdens de wedstrijd om de juiste club te kiezen, en te bepalen waar de bal precies te plaatsen.

Vooraleer een speler samenwerkt met een caddy, spreken ze meermaals af om te socialisen, elkaar te begrijpen, te leren communiceren met elkaar en elkaars persoonlijkheid aan te voelen. Ze leggen de fundamenten voor een vertrouwensrelatie. 

De dag van het tornooi, draagt de caddie de clubs mee en zorgt hij dat ze proper zijn. Hij spreekt de speler aan op de keuzes en beslissingen van die laatste. Bovendien is de caddy de persoon die de speler gaat aanmoedigen, kalmeren wanneer nodig en helpen bij het concentreren. De uiteindelijke beslissing ligt altijd bij de speler, en er is geen caddie die de speler achteraf de schuld zal geven en zeggen: “Ik heb je gezegd dat je het beter anders doet.”

Een goede caddy maakt het verschil, maar kan onmogelijk een goede speler vormen. Wij hopen dat je de link hebt kunnen leggen met onze rol als recruteringsspecialist. Als u nog met aan –of opmerkingen zit, mag u ze ons in alle gerustheid laten weten!

Uw Rainbow-team

Deze website maakt gebruik van cookies. Bekijk cookiebeleid.