Rainbow Resources Group maakt deel uit van Axis Group

Met trots kondigen we aan dat Rainbow Resources Group vanaf vandaag deel uitmaakt van Axis Group.
Axis Group is sinds bijna 25 jaar een gevestigde waarde in de rekruteringssector.

We hebben veel met hen gemeen: een soortgelijke database aan klanten en kandidaten, dezelfde manier van werken, éénzelfde oog voor kwaliteit en we hanteren dezelfde normen en waarden.

Samen kijken we er naar uit om je HR-doelstellingen kracht bij te zetten met ons breed gamma aan HR-diensten.

Lees meer via onderstaande knop.

Werknemers Werkgevers

Rainbow Resources Group maakt deel uit van Axis Group
1

Ondernemen met het hart

An.jpg
An Degryse
  • 2 Min leestijd
image-from-rawpixel-id-32424-jpeg.jpg

Ondernemen is meer dan alleen cijfers, het gaat erom dat u het met uw hart doet.

Het is met een dubbel gevoel dat we dit schrijven. Terwijl we in de persoonlijke sfeer getroffen worden, onze motor een ander geluid maakt, toch spreken over de toekomst. De omstandigheden waarin we vandaag werken, creëren geen nieuwe waarheden, maar stellen de bestaande focus op scherp. Noemt u het een onbewust eerbetoon? Wij noemen het veerkracht.

In tegenstelling tot wat u gewoon bent, wordt dit een persoonlijk artikel, voor deze ene keer. Omdat, er niet over spreken niet klopt. Met het risico dat u klef vindt of ons recuperatie verwijt. Maar u moet weten waarom wij onze ambacht reeds jaren met trots uitoefenen. U moet weten waarom u ook vandaag kan rekenen op de kwaliteit én persoonlijke service van Rainbow Resources Group.

Toen Rainbow Careers al meer dan 30 jaar actief was binnen werving en selectie, heeft Frank Vande Voorde de onderneming een hart én ziel gegeven. Het was een bewuste keuze om te gaan ondernemen, niet (enkel) op basis van cijfers maar met passie én de focus op “human”. Een heel aantal jaar geleden kreeg ik de kans om dit bedrijf te vervoegen, om een nieuw kantoor te helpen opstarten in Mechelen. Frank wist mij te overtuigen van de ambacht van het rekruteren. “Het is geen hogere wiskunde”, zo stelde hij, “maar wel vakmanschap dat je met kennis toepast, dat je met EQ omarmt en dat je met trots uitdraagt”. Als recruitment consultant krijg je de kans om mee te helpen bouwen aan organisaties en bedrijven, van onderuit. Je vindt de mensen die het bedrijf zullen doen groeien, je bouwt mee aan hun talentpool en hun employer branding. Als je de moeite doet om het bedrijf te leren lezen, te begrijpen, te beluisteren. Als je de opportuniteit neemt om in vertrouwen te werken. Trust, het was Frank zijn code woord.

Bij Rainbow willen we de kandidaat leren kennen als persoon. Niet reduceren tot een blad papier met competenties en vaardigheden. “Hire for attitude, train for skills”, je hoort het overal maar hier wordt het toegepast.

Rekruteren is een ambacht. Een vak dat je met trots, kennis en blijvende nieuwsgierigheid uitvoert, elke dag opnieuw. Doordrongen van dit credo vindt u mijn collega’s en mezelf, elke dag klaar staan om u te ondersteunen in de zoektocht naar het talent dat uw organisatie of bedrijf nodig heeft. Vandaag, morgen en nog vele jaren. We zien het als onze missie om de volgende quote waar te maken: “try to be a rainbow in someone’s cloud” Waarom? Omdat in combinatie met digitalisering, het hypermenselijke uw aanwervingen naar een hoger niveau zal brengen. #becausewedotakeitpersonal, ook nu. Dank voor uw vertrouwen.

Tot binnenkort.

Het Rainbow Team

Deze website maakt gebruik van cookies. Bekijk cookiebeleid.