Over ons / Onze cultuur

Wie we echt zijn!

Onze cultuur definieert ons bedrijf. Het is ons DNA. We geloven dat we trots kunnen zijn op onze cultuur bij Rainbow – die komt overeen met onze visie en missie, en is anders dan die van andere bedrijven. Onze cultuur helpt ons succesvol zijn en, het belangrijkste van al, we voelen ons er goed bij!

RainbowResourcesGroup101van142.jpg
Onze mensen: wat maakt hen zo speciaal?

Onze mensen: wat maakt hen zo speciaal?

Ons team van consultants bestaat uit verschillende nationaliteiten en culturele achtergronden waarmee we opgegroeid zijn en waardoor we dus verschillende culturen geabsorbeerd hebben. Het resultaat is een unieke mengeling van kleurrijke (Regenboog!), intellectuele en culturele achtergronden evenals talen en cross-cultureel begrip. Doorheen de tijd en door de ervaring, opgedaan over meerdere decennia, kunnen we ons makkelijk inleven in mensen van verschillende nationaliteiten, leeftijdsgroepen en sociale achtergronden. We zijn een enthousiaste, spontane groep van leuke mensen die dezelfde passies delen en die er klaar voor zijn om het beste van zichzelf te geven om een klant of kandidaat te helpen bij het zoeken naar zijn/haar ideale job. Al deze factoren zorgen ervoor dat de mensen die in contact met ons komen werkelijk een verschil ervaren. 

Onze manier van werken: hoe doen we het en wat maakt het anders?

Onze manier van werken: hoe doen we het en wat maakt het anders?

Onze werkethiek is gebaseerd op onze ervaring en onze individuele opvoeding. We zijn allemaal resultaatgedreven maar aangezien we niet met commissies werken, werken we allemaal samen om onze doelstellingen en streefcijfers te realiseren. De drive is er maar zonder constante druk voor de cijfers. Ons doel is om onze diensten persoonlijk en plezierig te maken. We helpen elkaar en we willen trots zijn op wat we bereiken.

Hoe zien onze kantoren er uit?

Hoe zien onze kantoren er uit?

Onze kantoren zijn een perfecte reflectie van wie we zijn. Onze kleuren: het rijke koninklijke paars en het sterke krachtige oranje. We hebben een moderne en professionele werkplaats ontworpen voor efficiëntie, discretie en cohesie. Onze bureaus zijn gepersonaliseerd en toegankelijk voor iedereen. 

Dit is onze cultuur. Ze is uniek, duidelijk en we volgen haar evolutie. 

RainbowResourcesGroup95van142.jpg