Verwijs een kennis, collega, vriend of vriendin naar ons door!

Help fantastische mensen aan een job waar ze voldoening uit halen

Waarom doen we dit?

Waarom doen we dit?

Ons doel is om mensen aan een job te helpen waar ze voldoening uit halen. Dat willen we graag voor jou doen, maar ook voor je vrienden, kennissen of collega’s. We waarden jouw hulp en hebben derhalve een speciaal peter-meterschapsprogramma ontiwkkeld om je te bedanken voor je doorverwijzingen. We hebben het gedoopt: het Rainbow Talent Referral Programma 

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

  1. Je vertelt je vriend(in), collega, kennis, … over ons 
  2. Wanneer de persoon ons contacteert, geeft die jou aan als bron
  3. Als jouw referral dankzij ons een job heeft bij één van onze klanten, nemen we contact met jou op en vragen je welk geschenk je wilt ontvangen. 
Jouw geschenk

Jouw geschenk

Wij, als bedrijf, geloven sterk in erkenning en dankbaarheid - ere wie er toekomt. Tegelijk beseffen we ook dat de ene motivatie de andere niet is. Daarom hebben we gekozen voor een keuze in de geschenken, en dit als dank voor het helpen vinden van fantastisch talent in jouw netwerk. Hier zijn de mogelijkheden: 

  • We sturen je een tegoedbon op ter waarde van 125 euro 
  • We doneren 125 euro in jouw naam aan één van onze favoriete goede doelen. Jij kiest hetwelke! Contacteer ons op +32 2 735 41 54 om je te informeren over de mogelijkheden op vlak van goede doelen. 

Voorwaarden

  • Je referral kan elke persoon zijn die de afgelopen 360 dagen nog niet in contact is geweest met Rainbow Resources Group;
  • Er is geen beperking aan het aantal gekwalificeerde kandidaatsverwijzingen dat je kan maken.
  • Rainbow Resources Group behoudt zich het recht voor om elk aspect van het programma te wijzigen of het programma te beëindigen zonder voorafgaande kennisgeving.
  • Rainbow Resources Group aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele fiscale verplichtingen of kosten die voortvloeien uit dit geschenk. Na ontvangst van dit geschenk bent u zelf verantwoordelijk voor uw eigen belastingverplichtingen.