Het Rainbow Charity Referralprogramma voor bedrijven

Help bedrijven teams uitbouwen waarop je kan vertrouwen

Waarom we dit doen

Waarom we dit doen

We waarderen het engagement van al onze klanten over de jaren heen. Als wij groeien als bedrijf, is dat dankzij jullie. Bovendien beseffen we dat we de beste klanten hebben kunnen ontmoeten via andere klanten. Vanuit die erkenning en als dank hiervoor hebben wij een peter-meterprogramma vormgegeven dat wij gedoopt hebben: Het Rainbow Charity Referralprogramma. 

 

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

  1. U vertelt uw kennis over ons 
  2. Wanneer uw contactpersoon ons benadert laat die ons weten dat u degene was die hen tot bij ons heeft gebracht
  3. Na een getekend samenwerkingsakkoord met uw contactpersoon (of de vertegenwoordigde entiteit) en er een kandidaat aangenomen wordt dankzij uw doorverwijzing, zullen wij u contacteren om te vragen aan welk goed doel u via ons wil doneren. 
Uw geschenk

Uw geschenk

Omdat we weten dat ook u begaan bent met de omgeving rondom ons en de maatschappij hebben we besloten een donatie te voorzien van €125 in uw naam aan één van onze favoriete goede doelen, u kiest het welke. Contacteer ons op +32 2 735 41 54 om meer te weten te komen over de mogelijkheden.

Algemene voorwaarden 

  • Uw verwijzing kan elk bedrijf betreffen dat voorheen nog nooit klant is geweest van Rainbow Resources Group of een bedrijf waarmee we niet als klant of potentiële klant binnen de 360 dagen gewerkt hebben
  • Er zit geen beperking op het aantal gekwalificeerde klantverwijzingen die u kunt maken.
  • Rainbow Resources Group behoudt zich het recht om elk aspect van het programma te wijzigen of het programma te beëindigen zonder voorafgaande kennisgeving.
  • Rainbow Resources Group aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor fiscale verplichtingen of kosten die voortvloeien uit dit geschenk. Na ontvangst van dit geschenk bent u zelf verantwoordelijk voor uw eigen belastingverplichtingen.