Rainbow Resources Group maakt deel uit van Axis Group

Met trots kondigen we aan dat Rainbow Resources Group vanaf vandaag deel uitmaakt van Axis Group.
Axis Group is sinds bijna 25 jaar een gevestigde waarde in de rekruteringssector.

We hebben veel met hen gemeen: een soortgelijke database aan klanten en kandidaten, dezelfde manier van werken, éénzelfde oog voor kwaliteit en we hanteren dezelfde normen en waarden.

Samen kijken we er naar uit om je HR-doelstellingen kracht bij te zetten met ons breed gamma aan HR-diensten.

Lees meer via onderstaande knop.

Werknemers Werkgevers

Rainbow Resources Group maakt deel uit van Axis Group
1

Over ons / Team

Tanya Kruijer

Tanya Kruijer Recruitment Consultant

Ik heb het geluk gehad in mijn leven dat ik heel veel heb kunnen reizen en dat ik gedurende 11 jaar in het buitenland heb kunnen wonen , nl. in landen zoals Australië, Namibië en de Fiji Eilanden.

Ik heb dan ook mijn laatste jaren humaniora en mijn verdere studies in het Engels gedaan wat maakt dat ik bijna tweetalig Engels/Nederlands ben.

Doordat ik tijdens die jaren telkens uit mijn comfort zone heb moeten treden, ben ik een zeer sociaal persoon geworden en ben ik graag in de nabijheid van diverse persoonlijkheden. In mijn opzicht is dat een voordeel om in de recruitment-wereld terecht te komen en mijn skills te gebruiken bij het begrijpen en lezen van mensen.

De waarden en normen van Rainbow Resources Group zijn zaken waar ik mezelf in kan terugvinden waardoor ik dagelijks met trots, passie en eerlijkheid mijn job kan uitoefenen.

Mijn collega’s zijn enorm getalenteerde mensen waar ik elke dag van kan bijleren en dat maakt dat Rainbow Resources Group een familiesfeer teweegbrengt.

 

An Degryse

An Degryse Manager

Na het behalen van een Master in de psychologische wetenschappen en 15 jaar werkervaring, wil ik al mijn kennis en talenten inzetten als consultant voor Rainbow Resources. Ik wil alle opportuniteiten die op mijn pad komen maximaal benutten. Dat doe ik om mijn kennis te laten groeien, te bouwen aan een netwerk en ervaring op te doen in verschillende segmenten van het werkveld. Bv. ik heb een team uitgebouwd en geleid van 3 naar 20 mensen, meerdere marketingcampagnes uitgerold en veel mensenkennis opgedaan doorheen de afgelopen jaren. Ik wil bij Rainbow een nieuwe regio uitbouwen en onze kwaliteitsvolle dienstverlening uitdragen bij onze klanten in Vlaanderen.

Bij Rainbow hebben we allemaal een grote passie voor onze klanten en kandidaten, een diepgeworteld respect voor mens en verandering en een echte hands-on mentaliteit om tot bevredigende oplossingen te komen voor klant en kandidaat. 

Als ik niet aan het werk ben dan vind u mij op een concert, in het zwembad, op de trainingsbaan of bij mijn gezin.

Matthieu Postiau

Matthieu Postiau Recruitment Consultant

Ik heb mezelf altijd beschouwd als een open-minded persoon en een goede luisteraar. Doordat ik drietalig ben, heb ik me kunnen openstellen voor andere culturen. Openheid van geest gaf me een beter begrip van de verschillende mentaliteiten en gaf me de mogelijkheid om mezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen.

Vorig jaar besloot ik mijn carrière in de verkoop- en communicatiesector te starten. Deze passie heb ik ontwikkeld door middel van mijn stage, waarbij ik heb geleerd om mijn eigen klantenbestand te beheren. Deze overgang van sales naar recruitment leek me meer dan vanzelfsprekend, want wat me concreet interesseert is het menselijk contact en het gevoel dat ik nuttig ben voor mijn klanten. Daarom heb ik besloten om me aan te sluiten bij de Rainbow Resources Group, vanwege zijn waarden, zijn principes en zijn doel om zijn klanten op een professionele en efficiënte manier te ondersteunen.

Liesbet Van de Broek Recruitment Consultant

Waarom ik Rainbow Resources Group koos als thuishaven…

Na een jarenlange carrière in het onderwijs, als administratieve duizendpoot, voelde ik dat het tijd was om mijn professionele pad een hele andere wending te geven.

Om het met de gevleugelde woorden van woordkunstenaar en countryzanger Kip Moore te zeggen: “Change your direction. Change your surroundings. Make yourself uncomfortable, because comfort caused the spirit to die. Your heart has always longed for passion. So chase that passion.”

Ik trok mijn stoute schoenen aan, trad uit mijn comfortzone en schreef me in voor een opleiding recruitment consultant bij Cevora. Het samenspel van het mensgerichte en het commerciële aspect spreekt me erg aan in de job.

Als recruitment consultant leerde ik om niet enkel de harde criteria van een kandidaat in kaart te brengen, maar om ook de softskills te doorgronden. De combinatie van theoretische en praktische kennis die ik tijdens mijn opleiding verwierf, kon ik aanvullen met mijn ervaringen die ik heb opgedaan tijdens mijn jobs in het onderwijs, de bank & IT consultancy sector.

 “Al heel mijn leven laat ik mijn werk vertrekken vanuit mensen. Het is dan ook geen toeval dat dat menselijke in mijn DNA  zit.

“Als ik kijk naar de persoonlijk aanpak van Rainbow, een waardengedreven KMO waar we geven om mensen, matcht dit volledig met de waarden die ik nastreef en voelt het voor mij als thuiskomen.

 

Alison Cigna

Alison Cigna Recruitment Consultant

Na de Tweede Wereldoorlog kwam een groot deel van de mensen die mijn familie zouden worden, voor de Europese instellingen werken. Ik ben opgegroeid in deze Europese sfeer met mijn Italiaanse, Franse, Poolse, Oostenrijkse en Duitse afkomst. Ik ben gepassioneerd door boeken sinds ik Harry Potter op 11-jarige leeftijd las en ik ben mijn eigen boeken aan het schrijven.
Ik begon mijn studies aan de universiteit een beetje verloren over wat te doen met mijn leven. Het werd me snel duidelijk dat schrijver zijn geen echte baan was. Ik heb uiteindelijk een Bachelor in Sociologie-Antropologie gedaan en ik vond het geweldig. Ik was gepassioneerd door andere culturen en hoe ze denken en leven in dezelfde wereld als de mijne, maar in verschillende contexten. Als praktisch persoon moest ik echter het gevoel hebben dat ik impact had of anderen hielp. Daarom ben ik na mijn afstuderen van oriëntatie veranderd en ben ik begonnen aan een tweede bachelor psychologie, afgerond met een master arbeidspsychologie. Mijn moeder maakt vaak grapjes over het feit dat ik al die jaren dat ik studeerde arts had kunnen zijn. Ze heeft het niet mis.
Na mijn studie was het mijn doel om een nuttige baan te vinden waar ik iets kon toevoegen om welzijn op het werk te creëren. Tegenwoordig is het een enorme uitdaging geworden voor bedrijven van elke omvang en in alle sectoren. Persoonlijk ben ik er sterk van overtuigd dat welzijn op het werk begint met uitstekende werving en daarom ben ik bij Rainbow Resources Group komen werken.
Tess Guetat

Tess Guetat Recruitment Consultant

Een doorgewinterde expat die in vele delen van de wereld werkt, van Chicago tot Dubai, Londen en zelfs Brussel, het gaf me een grote waardering voor mensen, culturen, talen en bovenal, ondanks de afstand, voor onze overeenkomsten en synergieën als mens.

Ik heb een achtergrond in communicatie en uitgebreide consultancy ervaring voor en bij blue chip organisaties, ik ben gepassioneerd door mensen en het bedrijfsleven.  Ik ben in het bezit van een CIPD diploma in HR Management, een MBA in Digital Transformation, een master en een bachelor in talen. Ik ben lid geworden van de Rainbow Resources-familie, die graag waarde wil toevoegen aan onze klanten, kandidaten en de groep.

Als ik niet op het werk ben, breng ik graag tijd door met vrijwilligerswerk, sport en lange wandelingen over het Belgische platteland en met familie en vrienden.

Sandy Heylen

Sandy Heylen Recruitment Assistent - Office Coordinator

Als kleine Sandy werd ik geboren in een warm nest, gesteund in elke beslissing die ik maakte, koos ik ervoor om na mijn studies een ander pad in te slagen. 

"Je kan het goed uitleggen, dus ga maar in de verkoop." Hiermee zijn mijn eerste stappen in commerciële functies gezet, daarna rolde ik verder in administratieve en ondersteunende functies. Ervaringen waar ik vandaag nog steeds de vruchten mag van plukken. 

Zorgen voor en anderen helpen staan steeds centraal, niet alleen persoonlijk, maar ook op het werk is dit een rode draad.

De waarden van Rainbow Resources group zijn een verlengde van mijn persoonlijke visie en dus kan ik helemaal mezelf zijn op het werk. Dat ik mijn ervaring kan gebruiken, om andere te helpen in de zoektocht naar een nieuwe uitdaging, zorgt ervoor dat ik elke dag met een glimlach werken mag.

Ik streef ernaar om kwaliteit en service te bieden in alle facetten van mijn werk.
Ben ik niet op het werk, dan vind je mij bij mijn gezin of in de dansschool.

Deze website maakt gebruik van cookies. Bekijk cookiebeleid.