1

Over ons / Team

Frank Vande Voorde

Frank Vande Voorde Zaakvoerder

 "Rainbow Resources Group"  werd opgericht bij de overname van "Rainbow Admin Careers", een gespecialiseerd werving- en selectiekantoor dat reeds meer dan 30 jaar actief is op de Belgische markt. Inmiddels hebben we nog andere gespecialiseerde afdelingen opgericht zoals  "Rainbow HR Careers" ,"Rainbow Flex Careers " en "Rainbow Coaching".

Begonnen in de audit, heb ik later consultancy en marketing in een andere Big Four kunnen toevoegen aan deze eerste financiële ervaring. De hoofdbrok vormt de meer dan 25 jaar ervaring in gespecialiseerde, vaste en tijdelijke werving- en selectieoraganisaties. Dit als Consultant, Manager en Algemeen Directeur van zowel nationale als internationale, kleine en grote ondernemingen. 

Als Handelsingenieur van Solvay (VUB) heb ik bijkomende opleiding genoten o.a. in INSEAD, Vlerick en bij STIMA. Ik ben Business en Executive Coach en genoot de opleiding als bemiddelaar in sociale, burgerlijke en commerciële zaken.

Met een passie voor het ondernemen, in het bijzonder gespecialiseerde werving en selectie alsook uitzendarbeid, koester en leef ik waarden na zoals vertrouwen en gerechtigheid (fairness).

Ik geloof in de kracht van een glimlach en dat een beeld duizend woorden spreekt. 

Priscilla Becquet

Priscilla Becquet Manager

Ik ben geboren en getogen in België door een Franstalige vader en Nederlandstalige moeder. Hierdoor ben ik perfect tweetalig in beide landstalen. Ik spreek bovendien vloeiend Engels, een taal die ik tijdens mijn studies leerde. Nadat ik mijn diploma behaalde in Office Management, ben ik mijn loopbaan opgestart in de FMCG sector. Ik wou altijd al een commerciële rol combineren met een menselijke aanpak en het opbouwen van lange termijn relaties in mijn job. Ik heb in de rekruteringssector een echte passie ontwikkeld en nadat ik 4 jaar lang gewerkt heb voor een specialist, wou ik mijn ervaring naar een volgend niveau brengen. 

Ik heb het team van Rainbow Resources Group vervoegd in juli 2013 om de divisie HR Careers op te starten, in 2014 hielp ik mee bij het lanceren van Flex Careers en sinds september 2017 werk ik in ons gloednieuw kantoor te Mechelen. Dynamisch, enthousiast en gepassioneerd door mijn werk, lever ik een hoge kwaliteitsservice aan. 

Tanya Kruijer

Tanya Kruijer Recruitment Consultant

Ik heb het geluk gehad in mijn leven dat ik heel veel heb kunnen reizen en dat ik gedurende 11 jaar in het buitenland heb kunnen wonen , nl. in landen zoals Australië, Namibië en de Fiji Eilanden.

Ik heb dan ook mijn laatste jaren humaniora en mijn verdere studies in het Engels gedaan wat maakt dat ik bijna tweetalig Engels/Nederlands ben.

Doordat ik tijdens die jaren telkens uit mijn comfort zone heb moeten treden, ben ik een zeer sociaal persoon geworden en ben ik graag in de nabijheid van diverse persoonlijkheden. In mijn opzicht is dat een voordeel om in de recruitment-wereld terecht te komen en mijn skills te gebruiken bij het begrijpen en lezen van mensen.

De waarden en normen van Rainbow Resources Group zijn zaken waar ik mezelf in kan terugvinden waardoor ik dagelijks met trots, passie en eerlijkheid mijn job kan uitoefenen.

Mijn collega’s zijn enorm getalenteerde mensen waar ik elke dag van kan bijleren en dat maakt dat Rainbow Resources Group een familiesfeer teweegbrengt.

 

Laura Burchardt

Laura Burchardt HR and Payroll Officer

Ik ben geboren en getogen in België, en toch ben ik geen typisch Belgische inwoner. Als je me hoort spreken, is het al snel duidelijk dat ik ben opgegroeid in een heus Engels gezin. 

Ik ging naar een Franstalige school, terwijl er binnen mijn gezin Engels werd gesproken.

Na het beëindigen van mijn studies ging ik aan de slag als zelfstandige. Algauw kwam ik tot het besef dat mijn interesse eerder naar HR en Payroll uitging, dan naar het puur zakelijke aspect.

Om mijn kennis en ook mijn kansen op het vinden van een interessante job in dit gebied te vergroten, volgde ik meerdere cursussen en opleidingen.

En toen, in de zomer van 2016, werd mijn ijver en doorzettingsvermogen beloond! Bij Rainbow Resources Group vond ik de job waar ik zo naar streefde.

Als HR & Payroll Officer voel ik me volledig op mijn plek binnen dit enthousiaste team. Al snel heb ik bewezen dat dit de perfecte uitdaging voor me is en ik kijk er dan ook naar uit mijn vaardigheden verder te ontwikkelen, op weg naar een boeiende én bloeiende carrière binnen HR!

An Degryse

An Degryse Manager

Na het behalen van een Master in de psychologische wetenschappen en 15 jaar werkervaring, wil ik al mijn kennis en talenten inzetten als consultant voor Rainbow Resources. Ik wil alle opportuniteiten die op mijn pad komen maximaal benutten. Dat doe ik om mijn kennis te laten groeien, te bouwen aan een netwerk en ervaring op te doen in verschillende segmenten van het werkveld. Bv. ik heb een team uitgebouwd en geleid van 3 naar 20 mensen, meerdere marketingcampagnes uitgerold en veel mensenkennis opgedaan doorheen de afgelopen jaren. Ik wil bij Rainbow een nieuwe regio uitbouwen en onze kwaliteitsvolle dienstverlening uitdragen bij onze klanten in Vlaanderen.

Bij Rainbow hebben we allemaal een grote passie voor onze klanten en kandidaten, een diepgeworteld respect voor mens en verandering en een echte hands-on mentaliteit om tot bevredigende oplossingen te komen voor klant en kandidaat. 

Als ik niet aan het werk ben dan vind u mij op een concert, in het zwembad, op de trainingsbaan of bij mijn gezin.

Matthieu Postiau

Matthieu Postiau Recruitment Consultant

Ik heb mezelf altijd beschouwd als een open-minded persoon en een goede luisteraar. Doordat ik drietalig ben, heb ik me kunnen openstellen voor andere culturen. Openheid van geest gaf me een beter begrip van de verschillende mentaliteiten en gaf me de mogelijkheid om mezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen.

Vorig jaar besloot ik mijn carrière in de verkoop- en communicatiesector te starten. Deze passie heb ik ontwikkeld door middel van mijn stage, waarbij ik heb geleerd om mijn eigen klantenbestand te beheren. Deze overgang van sales naar recruitment leek me meer dan vanzelfsprekend, want wat me concreet interesseert is het menselijk contact en het gevoel dat ik nuttig ben voor mijn klanten. Daarom heb ik besloten om me aan te sluiten bij de Rainbow Resources Group, vanwege zijn waarden, zijn principes en zijn doel om zijn klanten op een professionele en efficiënte manier te ondersteunen.

Alison Cigna

Alison Cigna Recruitment Consultant

After World War II, a big part of the people who would become my family came to work for the European Institutions. I grew up in this european atmosphere with my italian, french, polish, austrian and german origins. I have been passionate about books since I read Harry Potter at the age of 11 and I am in the process of writing my own.

I started my studies at University a bit lost about what to do with my life.  It was rapidly brought to my attention that being a writer was not a real job. I ended up doing a Bachelor in Sociology-Anthropology and I actually loved it. I was passionate about other cultures and how they think and live in the same world ass mine but in different contexts. However, being a practical person, I needed to feel like I had impact or helped others. That is why I changed orientation after graduating and started a second Bachelor in Psychology completed by a Master in Work Psychology. My mother will often joke about the fact that I could have been a doctor with all the years I studied. She is not wrong.

After my studies, my goal was to find a useful job where I could add something to create wellbeing at work. Today, it has become a massive challenge for companies of all sizes and all sectors. Personally, I strongly believe that wellbeing at work starts with excellent recruitment and that is why I came to work at Rainbow Resources Group. 

Sandy Heylen

Sandy Heylen Recruitment Assistent - Office Coordinator

Als kleine Sandy werd ik geboren in een warm nest, gesteund in elke beslissing die ik maakte, koos ik ervoor om na mijn studies een ander pad in te slagen. 

"Je kan het goed uitleggen, dus ga maar in de verkoop." Hiermee zijn mijn eerste stappen in commerciële functies gezet, daarna rolde ik verder in administratieve en ondersteunende functies. Ervaringen waar ik vandaag nog steeds de vruchten mag van plukken. 

Zorgen voor en anderen helpen staan steeds centraal, niet alleen persoonlijk, maar ook op het werk is dit een rode draad.

De waarden van Rainbow Resources group zijn een verlengde van mijn persoonlijke visie en dus kan ik helemaal mezelf zijn op het werk. Dat ik mijn ervaring kan gebruiken, om andere te helpen in de zoektocht naar een nieuwe uitdaging, zorgt ervoor dat ik elke dag met een glimlach werken mag.

Ik streef ernaar om kwaliteit en service te bieden in alle facetten van mijn werk.
Ben ik niet op het werk, dan vind je mij bij mijn gezin of in de dansschool.

Astrid Stroobants

Astrid Stroobants Recruitment Assistant

Een expatleven leiden stelde me in staat om mijn horizon te verbreden. Niet alleen heb ik de kans gekregen om vijf talen te leren, maar ik heb ook verschillende culturen ontdekt.

Dankzij deze zeer verrijkende ervaring werd ik een open-minded persoon die bereid is om anderen te helpen met het vermogen om mezelf aan te passen aan allerlei situaties.

Nu ik voor Rainbow Resources Group werk, kan ik die vaardigheden toepassen en elke dag meer leren!

Lotte Van Severen

Lotte Van Severen Communication Officer and Recruitment Assistant

Gepassioneerd door digitale communicatie, nieuwe tools en projecten, ga ik vandaag deze uitdaging aan bij de Rainbow Resources Group!

Alle mensen die ik ontmoet heb, hebben me geholpen om mezelf te ontwikkelen, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Het is dankzij hun steun, advies en aanmoediging dat ik na mijn studies in Public Relations klaar was om de sprong in het beroepsleven te wagen.

Discreet en aandachtig van karakter, druk ik mezelf uit door het sporten en tekenen. Ik vertegenwoordig dagelijks waarden zoals vertrouwen en wederzijds respect en dat vind ik ook terug in deze werkomgeving!

Deze website maakt gebruik van cookies. Bekijk cookiebeleid.